Medijski mogul u 85. godini iznenada oženio Jaggerovu bivšu

Foto: Splash

MEDIJSKI mogu Rupert Murdoch i njegova zaručnica, bivša manekenka i supruga Micka Jaggera, vjenčali su se u petak u Londonu, javlja CNN prenoseći Press Association.

Vijest je navodno potvrdio glasnogovornik obitelji Murdoch, a vjenčali su se u Spencer Houseu u Green Parku. Proslavu bi trebali održati u subotu u crkvi St. Bride u londonskoj ulici Fleet, koja se smatra "duhovnim domom medija".

Par je svoje zaruke objavio u siječnju, a Murdochu je ovo četvrti brak.  Vijest o sretnom paru izašla je i službeno u The Timesu, koji je u vlasništvu Murdocha. Par se zajedno pojavio i u Los Angelesu na dodjeli filmskih i televizijskih nagrada Zlatni globus, no tada nisu izlazili javno s vijestima o vjenčanju.

Rupert je inače otac Prudence, Elisabeth, Lachlana, Jamesa, Grace i Chloe Murdoch, dok je Jerry majka Elizabeth, Jamesa, Georgie i Gabriela Jaggera - i sva njihova djeca sretna su zbog svojih roditelja koji su objavili zaruke.

Medijski mogul nedavno se i rastao nakon 14 godina braka s Wendi Deng. Bivša manekenka Jerry 20 je godina provela s rockerom Mick Jagger s kojim ima četvero djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.