Megan Fox i Kourtney Kardashian u vrućem izdanju: Da napravimo profil na OnlyFansu?

Screenshot: Youtube

GLUMICA Megan Fox iznijela je ideju o otvaranju OnlyFans profila u suradnji s popularnom reality zvijezdom Kourtney Kardashian nakon što je podijelila njihove vruće fotografije nastale iza kulisa snimanja kampanje za Skims.

"Snimke iza kulisa s Kourtney. Trebamo li pokrenuti OnlyFans?" napisala je Fox u opis objave na Instagramu. Fotografije prikazuju Megan i Kourtney kako se dodiruju oskudno odjevene i sjede jedna drugoj u krilu. Fotografije su nastale na snimanju kampanje za Skims, na kojemu su prošle godine sudjelovale kako bi reklamirale modnu odjeću još jedne slavne reality zvijezde Kim Kardashian.

"Sviđa mi se što Skims doista razumije što žene žele nositi i da se žele osjećati seksi, samouvjereno i osnaženo. Uživala sam biti u kampanji s Kourtney, jako smo se zabavljale snimajući zajedno", rekla je Megan tada.

Njezina objava skupila je preko 3.6 milijuna lajkova i brojne komentare. "Vas dvije biste trebale biti u vezi", napisao je jedan korisnik Instagrama. "Naravno da biste trebale napraviti profil na OnlyFansu", dodao je drugi. Ipak, neki ljudi smatraju da su pokazale previše pa su im uputili kritike. "Obje ste u brakovima i imate djecu. Počnite poštovati sebe", jedan je od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.