Meghan i Harry tvrde da su izgubili bebu zbog stresa

Foto: Netflix

HARRY i Meghan Markle tvrde da su izgubili dijete zbog stresa. Nova je to optužba iznesena u jednoj od posljednjih epizoda njihove šestodijelne dokumentarne serije na Netflixu. Prema njihovim riječima, silni je stres, koji je navodno rezultirao gubitkom bebe, uzrokovala parnica protiv Daily Maila.

 

Ovaj je podatak iznio princ Harry opisujući kako se njegova supruga, nakon što je postala vojvotkinja od Sussexa, nije mogla nositi s pritiscima britanskih medija koji su ih, kako je naveo, "pratili na svakom koraku i blatili Meghan".

Meghan u sudskoj bitci protiv tabloida dobila milijunsku odštetu

"Vjerujem da je moja supruga doživjela spontani pobačaj zbog onoga što joj je Daily Mail učinio. Gledao sam cijelu stvar kako mi se raspliće pred očima", rekao je princ te dodao da je Meghan službeno pobacila prvo jutro nakon njihovog naglog preseljenja u SAD. 

Inače, par je 2020. pokrenuo tužbu protiv Daily Maila i Associated Newspapersa zbog objavljivanja Meghaninog pisma koje je napisala ocu Thomasu Markleu, a on je to pismo prodao tabloidima, nakon čega je izgubio kontakt s kćeri. Meghan je u sudskoj bitci odnijela pobjedu i dobila milijunsku odštetu.

Podsjetimo, Netflix je jučer objavio posljednje tri epizode dokumentarca Harry & Meghan. Princ i vojvotkinja od Sussexa otkrili su nove detalje svoga vjenčanja i odlaska iz Velike Britanije, ali su iznijeli i niz novih optužbi na račun kraljevske obitelji. Par je podijelio i dosad neviđene fotografije svoje djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.