Menadžer o stanju Bore Čorbe: Junački se bori, a liječnici daju sve od sebe

Foto: : Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

BORA Đorđević, pjevač poznat kao Bora Čorba, završio je u bolnici u Ljubljani zbog jake upale pluća, a nakon što mu se stanje pogoršalo, stavljen je na respirator.

O njegovom stanju oglasio se menadžer Bane Obradović. 

"Bora Đorđević nalazi se u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih kronično opstruktivnom bolešću pluća. Liječnici daju sve o sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobiva odgovarajuće terapije, Bora se bori junački", rekao je za Kurir.

Menadžer glazbenika osvrnuo se i na komentare na društvenim mrežama.

"Pojavljuju se i neki natpisi, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamjerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski. Obitelj se ne oglašava jer osim ovoga što je izneseno nema se više što reći. Svi čekamo dobre vijesti", dodao je.

Riblja čorba otkazala sve koncerte

Podsjetimo, 71-godišnji frontmen grupe Riblja Čorba posljednji se put pojavio u javnosti na koncertu 1. srpnja, a grupa je prošlog tjedna otkazala sve nastupe zbog lošeg zdravstvenog stanja pjevača. 

"Zbog narušenog zdravstvenog stanja Bori su liječnici zabranili da putuje i izlaže se naporima, zbog jake upale pluća, kao i pogoršanja s kroničnom opstruktivnom bolesti pluća. Naravno, kao i uvijek, pobijedit ćemo bolesti i čim se Bora oporavi, vidimo se na novim druženjima", poručili su tada članovi benda na službenom Facebook profilu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.