Mia Franić postaje pjevačica: "Vraćam se svojoj prvoj ljubavi"

Foto: Press

SPLITSKA manekenka i, prema mnogima jedna od najljepših Hrvatica, Mia Franić, baca se u glazbene vode.

Mia je hrvatskoj i široj javnosti postala poznata još u srednjoj školi kad je kao mlada manekena odrađivala inozemne kampanje za neke od najuspješnijih hrvatskih kompanija. Jedan od najvećih uspjeha postigla je kao zaštitno lice u europskoj kampanji jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača gaziranih pića, a zatim se povukla iz javnosti nakon udaje za poduzetnika Dragana Jurilja. Sad se ponovno odlučila vratiti pod svjetla reflektora.

"Istina je da započinjem pjevačku karijeru, glazba je oduvijek bila moja ljubav", otkrila je za Index Mia.

"Još kao dijete sam pokazivala afinitet prema pjevanju i glazbi, zbog čega sam pohađala glazbenu školu, a rezultat toga je da uz opću glazbenu naobrazbu i sviram klavir. Životni put me igrom slučaja odveo u potpuno drugom smjeru, iako sam prvi pjevački nastup imala mnogo ranije, no što sam se okušala u manekenstvu", priča.

"Ostvarila sam manekensku karijeru, ali odlučila sam zaključiti to poglavlje. Odlučila sam da je vrijeme da se vratim svojoj prvoj ljubavi, pjevanju, i sada ozbiljno radim na tome", objasnila nam je Mia koja će se ovog vikenda splitskoj publici ipak još jednom predstaviti u ulozi modela, i to na humanitarnoj reviji međunarodnog dana vjenčanja "Wedding Day" koji se održava u splitskoj Spaladium Areni.

Inače, Mia se od 23 godine starijeg Jurilja razvela u kolovozu prošle godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.