Mia Oremović: Žao mi je što sam istupila na televiziji, no ružne mi se stvari događaju



LEGENDARNA glumica Mia Oremović, poznata po ulozi u filmu "Tko pjeva, zlo ne misli" ispričala je za Index da se boji žene koja ulazi u njezin stan i potkrada je. "Neprestano dolazi kod mene kad izađem iz stana te provjerava što u svom stanu imam i potkrada me. Bojim se uopće izlaziti iz svog stana te ne mogu ništa obavljati, nikakve poslove, vrlo mi je teško, a zbog svega toga sam bolesna, imam stalne glavobolje", požalila nam se Mia.

Cenzurirana na HRT-u

Rekla je i kako je anonimnu ženu prijavila policiji, ali nema nikakvih pomaka po tom pitanju. Svoju tužnu priču glumica je ispričala u emisiji "Evergreen" HRT-a. Mia je zbunila i voditelje i urednike emisije pa je u reprizi njezin vapaj u pomoć cenzuriran. Glasnogovornik HRT-a objasnio je da se ispovijest legendarne glumice nije uklopila u veselo ozračje emisije te su u reprizi taj dio izbacili. Iako je na početku emisije bila koncentrirana i trezvena, čini se da su je tijekom emisije obuzele misli vezane uz probleme koji je muče, objasnio je Danko Družijanić.

"Ja sam na televiziji najsretnija te sam morala tamo istupiti"

Mia Oremović objasnila nam je zašto je odlučila podijeliti na televiziji svoju ispovijest te izrazila žaljenje zbog napravljenog. "Želim svima sve najbolje, nisam nikome htjela naštetiti, morala sam reagirati na cijelu situaciju, a žao mi je što sam to napravila preko televizije. No shvatite, ja sam na televiziji najsretnija te sam morala tamo istupiti jer smatram da svi moramo nastojati spriječiti da se ljudima događaju stvari kakve se meni događaju. Nisam znala kome se više obratiti, a trpim stvarno ružne stvari",  objasnila nam je glumica.

"Zaustavi se vjetre"

Poznata glumica koju su prozvali i hrvatskom Elizabeth Taylor vrlo je vitalna te joj se njezina okolina divi s kojom lakoćom nosi svoje godine, stoga se može zaključiti da je Mia još uvijek trezvena. Unatoč tome, njezin istup se cenzurirao da se ne bi uznemirila nacija koja je očekivala veselo ozračje u emisiji u čijoj je prošloj sezoni pjesmom godine proglašena uspješnica "Zaustavi se vjetre" Marka Perkovića Thompsona. Vrijednosni sustav utjelovljen u liku i djelu spomenutog puno je sporniji od istupa starice koja je htjela zatražiti pomoć.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.