Michael Douglas o sinu: Sada je na sigurnom!

MICHAEL DOUGLAS očito se pomirio sa činjenicom da mu je sin u zatvoru. Slavni glumac stigao je na Filmski festival u Cannesu i dobro raspoložen potpisivao autograme te mahao obožavateljima sa smiješkom na licu. Na novinarska pitanja o sinu odgovara: "On je sada na sigurnom mjestu. Mi nastavljamo dalje".

Cameron Douglas osuđen je na pet godina zatvora zbog dilanja droge. Iako je cijela obitelj Douglas uputila sucu javnu molbu da bude blag prema Cameronu, 32-godišnji sin i unuk iz slavne loze Douglasovih ipak mora "odguliti" svoje iza rešetaka. Njegova se obitelj očito pomirila s tim i, čekajući ga na slobodi, odlučila vratiti se prijašnjim životnim navikama.

Tako se Michael ponovo prihvatio glume pa je snimio nastavak filma "Wall Street" koji mu je 1987. godine donio Oscara. Na snimanju filma "Wall Street 2: Money Never Sleeps" Douglasu je bilo jako teško, jer se taman u to vrijeme morao nositi s Cameronovim problemima. "Bio je slomljen, njegova se bol preslikala i na film", rekao je Shia LaBeouf, koji je u tom filmu Douglasov glumački partner.       

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.