Michael Jackson na dan smrti zahvalio Bogu što je magnet za čuda

MICHAEL JACKSON je na dan svoje smrti ostavio niz poruka ispisanih na "post-it" papirićima koje je lijepio po svojem domu Neverlandu, sinoć su objavili američki mediji. Policija je te noći koje je Michael preminuo poruke našla i pokupila, a mnogi Michaelovi prijatelji danas tvrde da su upravo oni dokaz da je Michael bio pozitivan do samog kraja, da je s nestrpljenjem iščekivao posljednju turneju i da je i dalje bio pun samopouzdanja i vjeran sebi.

Osim s lijekovima, Michael je imao problema i s alkoholom?

"Hvala ti Bože što sam magnet za čuda", glasi jedna od njih. "Ljubav, a ne nasilje. Zapamti, vjeruj u bolje sutra!", stoji u drugoj. Psiholozi su već danas objavili da su te dvije rečenice tipična osnova u Americi jako popularne "selfhelp" literature, pogotovo one koja pomaže liječenim alkoholičarima i opet potaknuli pitanja ovisnosti koje je Michael prije smrti gajio: o čemu je sve bio ovisan, i koliko je ustvari tih ovisnosti bilo!

Kralj popa, ali i teorija zavjere showbiznisa

I tako, čini se, sapunica oko smrti Michaela Jacksona ne nazire svoj kraj; nakon što je nešto više od dva mjeseca nakon smrti pokopan, i to u zlatnom lijesu i sa scenskom šminkom, svijet svakodnevno "potresaju" nove spoznaje o intimi jedne od najvećih glazbenih legendi ikad.

Nedavno je objavljena i jedna zaista bizarna priča: The Sun je javio kako je misteriozni otac Jacksonova sina Blanketa nitko drugi nego Macaulay Culkin, dječja zvijezda filmova "Sam u kući" čije se ime vrlo često vezalo uz ime Michaela Jacksona. Navodno je Jackson od Culkina zatražio da donira svoju spermu nepoznatoj surogat majci, jer je Michael u Culkina "imao povjerenja i neizmjerno mu se divio".

U krevetu s propalom dječjom zvijezdom

Danas 29-godišnji Culkin tada je imao 22 godine, a s pop idolom sprijateljio se mnogo ranije, kada je u jeku svoje popularnosti posjetio Michaelov ranč Neverland 1991. godine. Macaulay je glumio u Jacksonovom spotu "Black&White", nikada nije skrivao da je sa zvijezdom često dijelio postelju, a čak je i svjedočio u Jacksonovu korist kada se ovaj našao na sudu zbog pedofilije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.