"Michael Jackson nije biološki otac svojoj djeci"

IAKO JE umro, o Michaelu Jacksonu se ovih dana piše više nego ikada. Postavlja se pitanje uzorka njegove smrti, raspravlja se o njegovom kontroverznom životu, a najnovije pitanje postavlja se i o skrbništvu nad njegovo troje djece. Teorija koju je iznijela novinarka Diane Diamond izazvala je veliko zanimanje javnosti. Naime, po tvrdnjama Diamond, Michael Jackson nijednom djetetu nije biološki otac.

Diane Diamond zna pravi identitet biološkog oca Michaelove djece, ali ga još nije spremna otkriti

Podsjetimo, Michael iz braka s Debbie Rowe ima 12-godišnjeg sina Michaela Josepha Juniora i 10-godišnju kćer Paris Michael Katherine te sedmogodišnjeg Princea Michaela II., poznatijeg po nadimku "Blanket" kojeg je rodila nepoznata surogat majka. Prema tvrdnjama novinarke Diane Diamond ona zna tko je zapravo pravi otac Michaelove djece, ali još uvijek nije spremna otkriti njegov identitet.


Kako bi potkrijepila svoju teoriju, kao dokaz je navela i činjenicu da su sve troje djece bijelci te da imaju plave oči dok je Michael, kao što svi znamo, rođeni crnac te ima tamne oči. "Sumnjam da će djeca pripasti nekome iz obitelji Jackson s obzirom da nema bioloških veza između njih", izjavila je novinarka koja dodaje da također ne vjeruje da će skrbništvo dobiti Debbie Rowe s obzirom da je primila od Michaela oko 20 milijuna dolara kako bi se odrekla skrbništva.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.