"Michelle Pfeiffer, kakav je osjećaj imati staro i oronulo tijelo?"

DOK SE mnogi dive holivudskim damama koje su se priklonile struji dostojanstvenog starenja i rekle "ne" botoksu i plastici, jedna njemačka novinarka, čini se, ne misli tako. Tijekom intervjua s Michelle Pfeiffer ova ju je upitala: "Kakav je osjećaj imati staro i oronulu tijelo?", što je glumicu, u najmanju ruku, zbunilo. Pogotovo zato što je Michelle, kada se u velikom stilu prije dvije godine vratila na filmsko platno, oduševila mnoge svojim prirodnim mladenačkim izgledom (kada se uzmu u obzir njezine godine), te što je na račun istoga pokupila pohvale društvenih i filmskih kritičara zlatnih obronaka najpoznatijeg filmskog grada na svijetu.

Incident se dogodio tijekom njemačke promocije Pfeifferinog novog filma "Cherie", a 51-godišnja glumica kasnije je izjavila kako se dotične novinarke, inače 60-godišnjakinje, jako dobro sjeća. "To je ona ista novinarka koja nosi mini suknju u 60-oj, a mene je jednom prilikom pitala osjećam li se glupo jer se odijevam neprikladno za svoje godine", komentirala je kasnije Pfieffer, a kada su je novinari upitali zašto se dotična napikirala baš na nju, glumica nije znala odgovoriti.

"Starenje se događa svima nama. Jednom kad ga prihvatite, počne vam ići u korist", rekla je nedavno Michelle, koja s godinama svoj šarm i ljepotu, složit će se mnogi, nije izgubila. "Treba mnogo truda i samopouzdanja da bi rekli ne plastici i odlascima pod nož. Ja sam izabrala teži put, i nijednom se nisam pokajala. Kakva sam, takva sam!", kaže Michelle.

V.V.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.