Michelle Williams trebala bi utjeloviti legendarnu Marilyn Monroe

GLUMICA Michelle Williams trebala bi uskoro zaigrati legendarnu plavušu Marylin Monroe u novom filmu. Lijepa Michelle navodno je dobila ponudu da zaigra u filmu "Moj tjedan s Marilyn" te tako ostavila u sjeni svoje kolegice Scarlett Johansson i Amy Adams koje su također bile razmatrane za ovu prestižnu ulogu koja će zasigurno biti veliki skok u Michellinoj karijeri.

Redatelj Simon Curtis te producent David Parfitt poslali su lijepoj glumici ponudu i samo se čeka da ona odgovori na nju. Film će nas vratiti u vrijeme kad je fatalna Marilynka snimala film s Laurenceom Olivierom, a zasnivat će se na dnevniku koji je tada vodio pomoćnik redatelja Colin Clarke.

"Moj tjedan s Marilyn" trebao bi se početi snimati u lipnju u Londonu. Inače, bezvremenska kraljica seksipila nedavno je ponovno digla prašinu kad je uhvaćena kako puši travu. Pretpostavlja se da je filmić snimljen tri, četiri godine prije njezine nikad razjašnjene smrti iz davne 1962.  Poznato je i da je bivši muž lijepe plavuše Michelle, Heath Ledger preminuo zbog predoziranja tabletama, kao što je to navodno i slavna Marilyn.

Pročitajte više