Milena Lasić: Mnogi bi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane

Foto: Instagram

MILENA LASIĆ, 31 godinu mlađa supruga Frane Lasića, progovorila je o njihovom braku, te se osvrnula i na negativne komentare s kojima se susreću zbog velike razlike u godinama. 

"Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći, mnogi bi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, sretni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželjela da i oni jednom ostvare takav odnos", rekla je za Story

Budući da su Frano i Milena nedavno dobili svog prvog sinčića, otkrila je i kako se snalazi u ulozi majke. 

"Mogla bih reći da je Nikolas mirna beba. Naravno, bude tu i neprospavanih noći, muče ga i grčići, ali to je sve normalno i u svemu uživamo. Sve radimo zajedno, obaveze nismo podijelili. Kada je jedan od nas umoran, drugi uskoči i tako funkcioniramo. Frane se, očekivano, u svemu dobro snašao, ali i meni svi kažu da sam se odlično snašla, kao da sam već kroz sve prolazila", rekla je. 

Inače, Milena se nekoliko dana prije porođaja razboljela od koronavirusa, no otkrila je da je, usprkos tome, porođaj prošao u najboljem redu. 

"Bila sam pozitivna na koronavirus, iako smo se zaista pazili. Porodila sam se nekoliko dana kasnije carskim rezom te sam sina vidjela na minutu, prije nego što su ga odveli. Bila sam smještena na covid-odjelu, a u bolnici mi se u to vrijeme nalazio otac koji je, kao i brat, bio pozitivan. Bio je to pravi emocionalni rollercoaster. Ipak, porođaj je prošao dobro, beba je bila negativna, a oporavili su se i moj tata i brat", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.