Milica iz Operacije Trijumf već pokušala samoubojstvo rezanjem vena?

IAKO je prije nekoliko dana javnost šokirala vijest da je Milica Majstorović, iz glazbenog showa Operacija Trijumf, pokušala samoubojstvo te da ga je prognozirala na svojem Facebook profilu, malo tko je sa sigurnošću povjerovao u tu priču. Među takvima su i bivši natjecatelji realityja koji znaju da je Milica bila poprilično emotivna, ali nitko ne može vjerovati da je bila kadra učiniti nešto takvo.

"Zvao sam Milicu, ali mi se ne javlja. Nije mi izgledala kao netko tko je toliko labilan da bi sebi pokušao oduzeti život. Naš posao je vrlo stresan i lako vas može baciti u depresiju, ali ona mi nije djelovala kao netko kome bi se to moglo dogoditi", izjavio je hrvatski predstavnik u Operaciji Trijumf, Igor Cukrov.

"Naš razgovor je bio potpuno normalan. Napisala mi je da ima dosta glazbenih ponuda"


S Igorom se slaže i Vukašin Brajić koji se s lijepom Milicom dopisivao prije tjedan dana na Facebooku. "Naš razgovor je bio potpuno normalan. Napisala mi je da ima dosta glazbenih ponuda, ali da još nije našla bend s kojim bi svirala. Šokiran sam onim što sam čuo. Teško mi je uopće povjerovati da je to napravila, od nje ne bih očekivao takvo nešto", tvrdi Vukašin.

Cijelu priču demantirala je i sama pjevačica koja tvrdi medijima da su to gluposti dok je čelnicima produkcijske kuće Emotion, s kojom je potpisala ugovor, rekla da je popila koju čašicu previše i zbog toga završila u Urgentnom centru. Ipak, kako tvrde bliski prijatelji za srpski Svet, ovo nije prvi put da je Milica pokušala okončati svoj život, već je to prije pokušala rezanjem vena, ali bezuspješno, baš kao i sada kada je popila preveliku dozu tableta za spavanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.