Milica Majstorović: Kajem se što sam se pokušala ubiti

LIJEPA sudionica showa Operacija Trijumf Milica Majstorović, koja je medijske stupce na Balkanu posljednjih mjeseci više punila pokušajima samoubojstava negoli pjevačkim dostignućima, odlučila je progovoriti o depresiji u koju je zapala i zbog koje je, prilikom prvog pokušaja samoubojstva, čak završila i u bolnici.

"Zbog Operacije Trijumf sam izgubila dvije godine života. Mislila sam da će mi ulazak u reality show omogućiti snimanje albuma, jer da sam imala novaca da sama to učinim, sigurno ne bih tamo ušla. Trebalo je proći vrijeme da vidim da od obećanja nema ništa i to je bilo razočaranje s kojim se nisam mogla lako nositi. Nisam se razočarala samo u te ljude, već i emotivno. Nenad i ja smo tada bili u lošoj fazi veze, ali to nije bilo presudno. Tada sam i napravila mnoge greške koje su umalo bile kobne i koštale su me puno, ali ne bih o tome, već se previše pričalo i pisalo. Kajem se zbog svega, ali sada sam zrelija, stabilnija i sigurno ih više neću ponavljati", rekla je za Alo Milica, koja je s dečkom Nenadom Jevremovićem sad izgladila sve probleme te se čak i preselila kod njega.

Album bez podrške Emotiona

Što se karijere tiče, album Milica sad planira snimiti bez pomoći i podrške produkcijske kuće Emotion, s kojom je potpisala ugovor, a koja ju je, kako tvrdi Milica, iznevjerila. Planira upisati i glazbenu akademiju u Grazu.

Podsjetimo, prvi se put Milica pokušala ubiti u noći sa 18. na 19. veljače ove godine. Predozirala se tabletama za spavanje i završila u bolnici. Nakon detoksikacije je puštena na kućno liječenje. Početkom travnja si je ponovno pokušala oduzeti život - predozirala se antidepresivima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.