Milica Majstorović najavila samoubojstvo na Facebooku

LIJEPA Milica Majstorović, zvijezda showa Operacija Trijumf koja se prije nekoliko dana pokušala ubiti, na svojem je Facebook profilu davala naznake da je iznimno depresivna i nesretna zbog neuzvraćene ljubavi, javlja srpski Alo.

"Možda nisam uspjela u svemu, možda nisam sve uradila što sam željela... ali sam naučila da volim iako mi nije bilo uzvraćeno", glasio je jedan u nizu Facebook statusa 20-godišnje pjevačice. "Nikada nećeš shvatiti koliko sam te voljela... možda... onda kad me ne bude bilo i kad me ne budeš nigdje mogao naći, osim u stvarima koje podsjećaju na mene... i možda... bit će ti teško.. ali nikada kao meni zbog odluke da odem", pisala je nesretno zaljubljena Milica.

Nekoliko statusa u nizu pojavilo se na Miličinom profilu samo nekoliko sati prije nego što je bivša zvijezda Operacije Trijumf popila preveliku dozu lijekova. Nagađalo se da si je mlada pjevačica pokušavala oduzeti život zbog pritiska slave i činjenice da joj karijera nakon završetka realityja nije išla željenim putem. Milica je zbog predoziranja tabletama završila na hitnoj, gdje su joj liječnici spasili život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.