Milijarder glumici ponudio dva milijuna dolara: "Pobjegla sam kad sam čula što želi da radim"

Foto: Instagram/YouTube

DARYL KATZ, kanadski milijarder dobio je lekciju da nije baš sve na prodaju. Kao u filmu "Nemoralna ponuda" tajkun je udanoj ženi ponudio čak dva milijuna dolara da spava s njim, no razlika je bila u tome što je želio da Brazilka Greice Santo s njim spava najmanje šest puta mjesečno tijekom godine dana.

O svemu je doznao i muž atraktivne Brazilke, inače profesionalni kockar i prevarant kojem su zatvorena vrata kasina diljem svijeta, a koji je odmah izračunao da im se više isplati tužiti milijardera i tako se dokopati novca. Robert Cipriani tvrdi da je Katz uništio njihovu reputaciju, dok on tvrdi da su optužbe lažne, zlonamjerne i neutemeljene.

Prema Ciprijanijevim riječima, Katz se mjesecima nabacivao njegovoj supruzi, a potom joj je na Havajima dao ponudu koju ne može odbiti. Ispostavilo se da je ipak mogla pa su pala još neka obećanja.

"Sa sobom je poveo rođaka koji je obećavao da će joj pomoći u glumačkoj karijeri, a taj je rođak stalno ponavljao da je Katz bogat i moćan", ispričao je Cipriani.

"Rekao je da mi može srediti dobru ulogu u nekom filmu, no na kraju je priznao da mu je lakše dati mi novac. Rekao je da se radi o milijunima", rekla je Santo.

Na njeno pitanje što bi trebala napraviti za taj novac, Katz je jednostavno odgovorio: "Želim seks!".

Santo je istrčala iz stana, no to nije bio kraj.

"Čovjek me opsjedao. Mislim da je razlog zato što sam odbila njegove milijune", rekla je.

Kad se za nekoliko tjedana privatnim avionom vratio u Los Angeles pozvao ju je na večeru, na koju je ona otišla. Nadala se, kaže, pomoći u glumačkim vodama, no razgovor je opet krenuo istim putem.

Izderala se da nije prostitutka i otišla, a sad se samo susreću na sudu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.