Minea se oprašta od Borisa Šuputa: "Brinuo si o meni kao da sam ti vlastita kći"

Foto: Facebook

MAJA ŠUPUT na posljednji počinak ispratila je svog oca Borisa, a u emotivnoj objavi na Instagramu danas se oprostila od njega. Od glazbenog menadžera oprostila se na Facebooku i Minea, koja je pažljivo birala riječi.

"Bio si poseban, drugačiji, pun veselja i optimizma. Držao si me k'o kap vode na dlanu i brinuo o meni kao da sam ti vlastita kći... Od prvoga trenutka vjerovao si u mene i nikome nisi dao da pomisli drugačije. Volio si moj osmijeh i puno puta mi znao reći da ga nikada ne smijem skinuti s lica jer je taj osmijeh moj zaštitni znak... Puno sam se smijala s tobom i zbog tebe! Ušetao si mi u srce davne 95-te i nikada nećeš izaći! Hvala ti za sve dragi Boris", napisala je Minea.

"Ja znam da ću dati sve od sebe i dalje da njega činim sretnim, a ako gore postoji telka vjerujte mi taj daljinski je kod njega i vrti samo muziku. I raspali tata, imaš što za nadoknaditi. Mi te volimo najviše na svijetu i ta ljubav se ne raskida ni bolešću ni smrću. Ljubav je ljubav. Pogotovo ove kćeri i oca. Rekla bih ti mirno spavaj, ali u tvom slučaju bi zvučalo kao kazna. Zato tata, uživaj u svojoj slobodi, pleši, pjevaj i čuvaj nas. Volimo te", napisala je danas emotivna Maja.

Nakon što je pjevačica objavila tužnu vijest da joj je preminuo otac, riječi sućuti počele su joj pristizati sa svih strana. "Vidi se od koga si naslijedila duh i energiju. Ja se sjećam kad sam prije nekih 17 godina došla s mamom kod tvog tate, dok sam bila klinka i svima pričala da želim pjevati, pa su mi rekli da moram doći k njemu da me čuje i vidi, a kad sam došla, on je odslušao 'što je morao', a onda je ponosno uzeo TAJ DALJINSKI i rekao: 'Vidi vidi, ovo ti je moja kćer, snimila je prvi singl. Ovo će biti hit. 'Nisam ti to nikad stigla reći... vidi tebe gdje si danas, vidi mene.... A Tatu će sad čuvati onaj Gore i bit će im, kako kažeš: sigurno VESELO. Moja sućut", poručila joj je Lana Jurčević.

"Iskrena sućut draga Maja tebi i obitelji. Ti si njegov ponos i živjet će kroz tebe", napisala je Nika Fleiss. 

"Draga Majo, tebi i tvojoj obitelji iskrena sućut", komentirao je Mario Roth.

Marko Grubnić Maji je poručio da je najviše voli, dok su joj poruke sućuti ostavili i Maja Bajamić, Sarah Josipović, Luka Bulić, Sandra Perković, ali i mnogi drugi, poznati i manje poznati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.