Ministry of Sound na pool partyju u Čatežu!



U TERMAMA ČATEŽ 18. lipnja održati će se veliki party na bazenu s brojnim poznatim DJ-evima. Najviše se ističu DJ legende Ministry Of Sound: Richard Murray, Paul Deighton i Alex Gaudino. Nastupit će i najpoznatiji slovenski DJ-i, DJ Sylvain i DJ Mannix te još mnogo odličnih DJ-a.


Ča i u slučaju jake kiše party će se nesmetano održati jer je većina objekata u termama natkrivena tako da niti najveći pljusak neće poremetiti plan. Party počinje rano poslijepodne što znači da morate biti spremni na sate i sate bezrezervnog partijanja.

Richard Murray voli techno house zvukove

U posljednjih nekoliko godina Richard je prošao gotovo sve kontinente, a na popisu mu nedostaje samo Australija. Njegova popularnost osobito je jaka u Rusiji i Južnoj Americi. Vrhunac karijere je bila nezaboravna noć u Buenos Airesu kada je nastupio pred 3000 ljudi.

Iskustvo i raznolikost čine Richarda kao DJ-a, njegov stil nadilazi zvuk Housexyja koji je usmjeren više na funky i vokalni dio house glazbe. Richard preferira tvrđe, techno house zvukove, koje radi u vlastitoj produkciji.  Ipak, stavlja naglasak i na funky groove i energiju koja pokreće cijeli plesni podij.

Paul Deighton je nastupao po cijelom svijetu


Paul Deighton međunarodni je DJ u Ministry Of Sound. Nastupao je po cijelom svijetu i tako promovirao brand MOS u Japanu, Indiji, Kini, Vijetnamu, Južnoj Koreji, Filipinima, Južnoj Africi, Brazilu, Kolumbiji, Rusiji, Maroku, Egiptu, Abu Dhabiju, Bahreinu, Kataru, Kanadi, Italiji, Španjolskoj, Tenerifima, Nizozemskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Ibizi i naravno, u Velikoj Britaniji, u poznatom londonskom Ministry Of Sound klubu.

Paulovi vlastiti singlovi i pjesme koje je radio u suradnji izdane su za razne izdavače diljem svijeta. Najnoviji singl nastao je suradnji s Richardom Murrayem i Lindsey, pod nazivom "Don't Go".


Alex Gaudino autor je legendarne pjesme "Destination Calabria"

Alexova karijera promijenila se 2007. godine sa hitom "Destination Calabria". Sljedeće godine, novi singl "Watch Out" opet je postao jedna od najboljih pjesama na europskim i azijskim ljestvicama.

Njegova obrada pjesme Joan Jett "I love Rock'N'Roll" 2009. je u Francuskoj bila iznimno puštana na radijskim postajama te visoko rangirana na top ljestvicama.

Kao jedan od najpopularnijih DJ-a i producenata na tom području, Alex je također poželjan u visokom društvu, a pravi primjer toga je jedan od nedavnih nastupa kada je svirao u klubu u Monte Carlu gdje su se prisutni kupali u šampanjcu.

Gaudino je idol talijanske disco i house glazbe te predstavlja svu njezinu svježinu i moć.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.