"Ministry of Sound" razvalio u Dubrovniku

POD REDATELJSKOM palicom udruge "Kontrapunkt", ciklus glazbenih događaja u amfiteatru hotela Belvedere započeo je jučer navečer koncertom jednog od najpoznatijih brandova elektronske glazbe, londonskim "Ministry of Sound".

Osim toga, publiku će zabavljati i Smokin Jo, jedina žena DJ koju su čitatelji i kritika poznatog DJ Magazinea okrunili titulom najbolje na svijetu. Party koji će trajati puna dva dana, ujedno je i najpoznatije DJ gostovanje u Dubrovniku za kojeg gosti, bar oni mlađi, često kažu da ima loš noćni život, što će se promijeniti bar za vrijeme trajanja partyja.

Nakon predivnog Amfiteatra, zabava se oko 10 sati ujutro seli na plažu, odnosno mol hotela Belvedere gdje će posjetitelji će moći zaplesati na plaži uz lude ritmove elektronske glazbe.

Nakon toga sve se seli ponovo na glavnu pozornicu gdje će nastupiti Dominic Chunga i Stewart Patterson. Osim što je vrhunska zabava zagarantirana, moramo naglasiti da  "33 hours into the beat!" kao što samo ime kaže traje 33 sata bez prestanka, pa svi oni željni višednevnog partijanja ovog vikenda mogu doći na svoje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.