Mirela Forić objavila fotku iz Kijeva: "Svaki dan sam prelazila ovaj most..."

Foto: Igor Kralj/Pixsell

MIRELA Forić, supruga Darija Srne, na svom je Instagramu objavila fotografiju iz Kijeva. Na slici se vide vojnici na jednom mostu u glavnom gradu Ukrajine, a Mirela ne krije da ju je prizor strašno potresao. Ona je sa suprugom neko vrijeme živjela u Kijevu.

"Nekad sam svaki dan prelazila preko ovog mosta. U najgorim noćnim morama nisam mogla zamisliti da će ovako izgledati. Što nije u redu s ovim svijetom", napisala je potresena Mirela na Instagramu. 

Njezin suprug Dario Srna još uvijek je u Ukrajini.

On se jutros javio u HTV-ovu emisiju Dobro jutro, Hrvatska u kojoj je govorio o situaciji u Ukrajini koja je pod invazijom ruske vojske. Srna je trenutačno sportski direktor Šahtara u kojem je za igračkih dana stekao status legende.

"Većinom smo u skloništu, čekamo neke novosti da možemo napustiti grad. Situacija je teška, nadamo se da će biti u redu i da će sve završiti mirom", izjavio je Srna pa dodao da su s njim dva fizioterapeuta Šahtara, Bojan i Igor te Ognjen Vukojević.  

"Kontaktirali smo hrvatsko veleposlanstvo, ali nažalost nemaju nikakve novosti za nas, nemaju ništa. Odgovor je - vidjet ćemo, čekat ćemo. Koliko se može čekati, ne znam", objasnio je stanje pa dodao:

"Znam da je konzulat Portugala jučer poslao jedan kombi za naše igrače i drugi za trenere, da je Izrael isto poslao auto. Talijani koji su sa mnom isto su u kontaktu s veleposlanstvom, rekli su im da ostanu u hotelu, Brazilcima su isto rekli da ostanu tamo... Ne znam, nitko ne poduzima nikakve konkretne korake, nadamo se da će biti sve u redu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.