Mirna Berend nakon dugo vremena ponovo u javnosti. Postala je kuma Saloona

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

BIVŠA voditeljica Mirna Berend bila je jedno od omiljenih TV lica devedesetih i ranih 2000-ih, ali se prije nekoliko godina potpuno povukla iz javnog života. No nedavno je bila na proslavi 53. rođendana kultnog zagrebačkog kluba Saloon i pripala joj je posebna čast, postala je kuma kluba, dok je Tarik Filipović postao kum.

Berend i Filipović dobili su ključeve kluba od Sanje Doležal, Marinka Colnaga i Dražena Kočiša Zeca iz Novih fosila. Berend se na svom Facebooku pohvalila novom titulom. 

"Uzmu ti sve, a ti im zahvališ na svoj zločestoći i nepravdi. I onda ti život vrati, ne sve, vrati ti samo najljepši dio. Bila je ovo večer za mene, za sve, za sve naše uspomene, za našu mladost, za moje prijatelje, za lude noći, za predivne zore... Hvala, Vlaho Srezović, hvala, Maro moj! Bila je ovo velika čast za mene, biti kuma Saloona i zavrtjeti zemlju unatrag, u neka dobra, dobra stara vremena, makar na nekoliko sati", napisala je Berend.

....uzmu ti sve ....a ti im se zahvališ na svoj zloćestoći i nepravdi...i onda ti život vrati....ne sve.....vrati ti...

Posted by Mirna Berend on Tuesday, 21 February 2023

Živi u Petrinji i dizajnira nakit

Podsjetimo, Berend je preselila u rodnu Petrinju i povukla se iz javnog života. Tamo živi sama i bavi se dizajnom nakita i proizvodnjom kozmetike.

"Veći dio života ono što nisam slušala je tišina, ono što veći dio života nisam doživjela je biti sama. Jako mi je to nedostajalo jer 25, 30 godina sam provela u buci. Treba mi malo zraka i mira, ništa drugo. Samoća mi jako godi, u samoći stvaram svoje stvari. Odem prigodno na rođendane, druženja s prijateljima... Prošlo me to odavno, moj cijeli život bio je izlazak, a sad mi je super", ispričala je svojevremeno Berend.

Berend je 2020. godine drugi put ostala bez svog doma u Petrinji. Prvi put joj je stradao u Domovinskom ratu, a 2020. godine kuću joj je jako oštetio razoran potres.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.