Mislili su da ih proganja vepar pa se posramili kad su saznali o čemu se radi

Ilustracija (na slici nisu osobe iz teksta): Instagram

NESRETNI par izgubio se u teksaškom Government Canyon State Parku, što ih je samo po sebi već dovoljno uplašilo, nakon čega su čuli glasanje divlje svinje, misleći kako ih proganja. Izbezumljeni su se popeli na drvo u blizini kako bi spasili živu glavu i pričekali nekoga da ih dođe spasiti, piše The Independent.

Prema riječima policije San Antonija, žena ih je u panici nazvala objasnivši kako su se ona i suprug izgubili u parku te da ih prati neka divlja životinja. Jedan od policajaca brzo ih je krenuo potražiti, ali kada je došao na lokaciju koju je žena posljednju spomenula, ondje ih nije bilo.

Kako bi provjerio gdje su, policajac je nazvao ženu i zatražio od nje da mu pošalje točnu lokaciju da ih dođe spasiti, a ona mu je uplašeno rekla kako je vepar sve bliže te ga zamolila da požuri. Kad ih je napokon uspio naći, policajac je zatekao dvojac kako sjedi na stablu. Nakon što mu je žena rekla kako su vepra posljednji put čuli prije nekoliko minuta, glasanje se ponovno začulo, ovaj put pred policajcem.

Policajac ih je pitao misle li kako je to divlja svinja, što su oboje potvrdili, a onda im je rekao kako su pogriješili te da su zapravo cijelo vrijeme čuli automobile koji su prelazili preko ležećih policajaca. "Policajac je izgubljeni par uvjerio da se ne trebaju sramiti jer je nepoznato uvijek strašno, ali i da je njihova reakcija prilično uobičajena", izjavili su iz teksaškog ureda za parkove i divlje životinje.

Pročitajte više