Miss Millie Dollar oduševila Zagrepčane

SVJETSKI poznata umjetnica Burleske i atraktivna britanska performerica Miss Millie Dollar proteklog je vikenda na prvom Supper & Prohibition Partyju u organizaciji tima zadarskog The Garden Festivala oduševila Zagrepčane i u hrvatsku metropolu donijela dašak Hollywooda. Uz neponovljiv scenski nastup zvijezde burleske Miss Millie Dollar, glazbene skupine Crazy P, hrvatskog DJ-a Ilije Rudmana, gosti su uživali u specijalitetima kuhinje majstora kuhinje Maria Bernatovića. Goste su zabavljali i domaćin večeri Mario Petreković te cirkuska skupina iz Zagreba.

Tema prvog partyja, koji će se održavati jednom mjesečno u Zagrebu, bila je Zlatno doba Hollywooda, a pokazala se kao dobitna kombinacija. Kako bi izgledali u 20-im godinama prošlog stoljeća pokazale su brojne poznate osobe među kojima su bile i glumice Katarina Radivojević i Marija Borić, pjevačica Narany, TV voditeljice Nevena Rendeli, Andrea Buča i Lamija Alečković, koja se ludo zabaviti došla u društvu dečka, književnika Hrvoja Šalkovića, modna dizajnerica iz Hippy Gardena Đurđica Vorkapić, osnivač The Garden Festivala Nick Colgan sa suprugom Charlotte, Neven Ciganović te Fashion Guru Boris Banović.

Miss Millie Dollar međunarodno je priznata umjetnica koja nastupa od 2006. godine. Specijalizirala se za klasični stil burleske pronalazeći inspiraciju u radu Sally Rand. Svoju je karijeru započela u Boards at Korovas strip klubu gdje je bila rezident izvođač. Njene atraktivne i neponovljive performerske  ideje i istančan ukus, osobito kada je izrada kostima u pitanju, svaki njezin nastup čine jedinstvenim, a svaki idući još boljim. Ubrzo nakon što je njeno umijeće prepoznato u Irskoj i Engleskoj, Miss Millie Dollar postaje istinska međunarodna zvijezda burleske nastupajući u Parizu, St.Tropezu, Milanu, Los Angelesu i brojnim drugim gradovima diljem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.