Miss Universe Sarah Ćosić krunu dobila u trajno vlasništvo

MISS Universe Hrvatske, Sarah Ćosić, svoju je krunu dobila u trajno vlasništvo, i to izvanredno, s obzirom na to da je jedna od rijetkih ljepotica s naših prostora koja se na svjetskom izboru za istu krunu plasirala među prvih petnaest kandidatkinja. Marija Kraljević, supruga vlasnika licence za Hrvatsku objasnila nam je da su ovom gestom dodatno htjeli nagraditi Sarah za njezin uspjeh. "Htjeli smo nagraditi Sarah i napraviti lijepu gestu, s obzirom na to da se na Bahamima plasirala među prvih petnaest natjecateljica, što dosad ni jednoj Hrvatici na ovom izboru nije pošlo za rukom", kaže Kraljević u kratkom razgovoru za Index.

"Krunu ću s ponosom pokazivati unucima"

Kruna u trajnom vlasništvu nije ostavila hladnokrvnom ni ljepoticu na koju je, priča se, oko bacio i nestašni talijanski premijer, Silvio Berlusconi. "Jako sam sretna što mi moja kruna ostaje, moći ću je s ponosom pokazivati unucima", kaže Sarah, koja se na izboru za Miss Universe svijeta izvrsno provela. Iako je titulu najljepše ponijela prekrasna Stefania Fernandez, Miss Venecuele, zadovoljna je svojim plasmanom, koji je, neočekivano, ispao vrlo visoko pozicioniran.

Na domaću ljepoticu oko je bacio i Silvio Berlusconi

To je mladoj Sarah donijelo i neke nove poslovne prilike koje uključuju i selidbu u inozemstvo, kako narod kaže, trbuhom za kruhom. Međutim, Ćosićkin kruh ne bi smio imati sedam kora; u medijima a se nedavno pojavila informacija kako je sam talijanski državni vrh naredio da se Sarah dovede u Italiju kako bi ondje zaplovila televizijskim vodama, postala zvijezda talijanskog estradnog neba i Berlusconijeva nova štićenica.

"Nina Morić je prošlost"

Ponuda koja je mladoj ljepotici stigla vrlo je konkretna, uključuje i besplatne satove talijanskog, a Kraljević smatra da je to posve normalno. "Talijani jako vole naše djevojke. Nina Morić je prošlost, i vrijeme je da njezino mjesto zauzme mlađa i medijima zanimljivija djevojka. Učinit ću sve što je u mojoj moći da Sarah uspije, smatram da je zaslužila", rekao je tada Kraljević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.