Miss Vasilj počela pratiti trendove pa pokazala grudi

AKTUALNA Miss Hrvatske Ivana Vasilj snimila je spot sa Slavonia bendom u prekrasnom Principovcu i pri tome doživjela malu "nezgodu" valjajući se po krevetu. kako bi dokazala da je i ona u trendu Miss Vasilj nije odjenula grudnjak a tijekom senzualnog valjanja po krevetu u ritmu zlatnih žica Slavonije otkrila nam je (dijelom) svoje draži, što je, vjerujemo, (zasad) mnogima dosta.

Je li ovo izvirivanje grudi Miss Vasilj bilo slučajno ili namjerno samo ona zna, ali uzimajući u obzir slab plasman na svjetskom izboru i mlako zanimanje medija za ljepoticu iz dijaspore, naškoditi joj neće, štoviše može joj samo pomoći.

"Obične" ili potpomognute skalpelom?

Također, ovo otvara pitanje ima li naša Miss prave grudi ili joj je bujnost potpomognuta skalpelom vještog kirurga, pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da se prave grudi te veličine lako obuzdavaju, dok silikonske uvijek na neki način nađu put do objektiva.

U svakom slučaju, Miss Vasilj nas je razveselila i dala svoj skromni doprinos blagdanskoj golotinji koja nas svakodnevno zasipa sa svih strana - najbolji mogući u ove hladne, tamne, zimske dane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.