Mlada hrvatska pjevačica objavila pjesmu za nesretne u ljubavi: "Bit će bolje"

Foto: Press

MLADA pjevačica Noelle snimila je videospot za svoj novi singl Bit će bolje.

Osim plesača plesnog kluba Illusion, u spotu se pojavljuju i brojna druga imena s osječke, ali i regionalne plesne scene. Uz poznate break dancere, braću Blindove i twerk plesačicu Deu Pocu, u spotu su sudjelovali i plesači iz poznatog beogradskog 2Hot4Stage Crewa. 

Dedicate, Ilija Boogie i Lex cijelu ovu priču podigli su na viši nivo i upotpunili je urbanim stilovima koje njeguju već dugi niz godina i po kojima važe za jednu od najjačih i najpoznatijih plesnih skupina u regiji, ali i šire.

Voditelj 2Hot4Stage Crewa Lex, uz Noelle se pojavljuje i kao glavni lik u spotu. Dramatikom pokreta i izražajnim gestama, željeli su dočarati toksičnost i nezdravi odnos, koji se dešava u vezama koje nemaju budućnost. Iz toga proizlazi malo mračnija atmosfera spota, koji je režirao Marko Džavić.

"Hrabro krenite dalje i vjerujte - bit će bolje"

Glazbu i tekst potpisuju Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory), dok je za aranžman i glazbenu produkciju zaslužan ZETZ.

"Bit će bolje riječi su koje si često izgovaramo i s kojima se smirujemo i hrabrimo kada naiđemo na neki problem. Posebno u ljubavnim vezama, u kojima često dolazi do nesuglasica koje u nekom trenutku postaju toliko velike da bi se preko njih olako prelazilo. Tada shvatimo da takva veza nema budućnost i da ju je bolje što prije prekinuti i krenuti dalje. U tom slučaju svakako si je dobro reći - bit će bolje. Nadam se da smo ovim spotom uspjeli prenijeti emociju i naglasiti poruku pjesme. Ne gubite vrijeme i živce na nešto što nema budućnost. Hrabro krenite dalje i vjerujte - bit će bolje", rekla je Noelle.