Mladen Badovinac: U benchu dižem 70 do 80 kila, to mogu dignuti jedanput



GLAZBENIK Mladen Badovinac iz grupe TBF bio je gost rubrike MAREnda Marijane Batinić u RTL-ovom Exkluziv Vikendu. Tijekom emisije Mladen je fotografirao svoje sugrađane u Splitu dok ga je Marijana ispitivala o privatnom i glazbenom životu te pogledima na život.

Badovinac je tako otkrio kako je prije više od godinu dana krenuo u teretanu jer je htio smršavjeti zašto što se zgadio sam sebi te je morao izgubiti koju kilu. "Postao sam stvarno pretrom i zgadio se sam sebi pa sam skinuo nekoliko kila. Nakon toga sam krenuo u teretanu, već sad godinu dana idem tamo, dižem u benchu 70 do 80 kila, to mogu dignuti jedanput", izjavio je.

Marijana ga je pitala i da joj otkrije planira li se skrasiti u braku sa svojom djevojkom i imati djecu te pritišće li ga obitelj da to učini, a on je rekao iskreno: "Ne opterećujem se s time, nije ni meni ni curi prioritet taj komad papira, dobro nam je ovako. Ne znam kako da to koncipiram, ai ne volim baš pireve".

Na pitanje čime bi se bavio da Saša prestane raditi tekstove za TBF i da se grupa raspadne, a on je rekao kako bi svejedno ostao u svijetu glazbe, ako ne na pozornici onda iza nje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.