Mladen iz TBF-a progovorio o sinu i očinstvu: Moram ga skidati s lustera

Foto: Instagram

ČLAN TBF-a Mladen Badovinac progovorio je za Radio Dalmaciju o tome kako je pandemija utjecala na glazbenike i o tome što bi bio da nije glazbenik, ali i o svom dvogodišnjem sinu.

TBF ove godine u novogodišnjoj noći nastupa pred domaćom splitskom publikom, a Mladen kaže da se tome jako raduju.

"Kupili smo nove metle, tako da ne ostane ni mrvica od ove stare godine. Bit će super zabava, bit će super atmosfera. Najdraže od svega nam je što smo doma, nismo već nekoliko godina svirali kući za Novu godinu", rekao je Mladen.

Osvrnuo se i na promjene koje je pandemija donijela glazbenicima.

"Jedna od rijetkih dobrih stvari koje je donijela pandemija je raniji početak koncerata. Očito na Balkanu treba ovako neki apokaliptični događaj da i mi kao i zapadni svijet imamo svirku u 20 sati, koja lijepo završi u neko normalno vrijeme dok još nismo svi potpuno izbezumljeni", rekao je.

Pjesma Genije je postala hit tek kad je Ivanišević rekao da je on genije

Neki njegovi kolege morali su zbog pandemije pronaći nove izvore prihoda pa je Mladen otkrio što bi radio da nije glazbenik.

"Vodio bih coffee shop u Amsterdamu. Svi ulaze veseli, izlaze veseli", kazao je.

Iako TBF ima veliki broj hitova koje ljudi pamte, Mladen smatra kako su često neki vanjski faktori utjecali na to hoće li pjesma biti hit.

"Pjesma Genije nije dosegnula punu snagu dok Goran Ivanišević nije rekao da je on genije. I onda je tek pisma napravila boom. Tako je i covid pogurao pjesmu Pozitivan stav koja uopće nije bila toliko isturena, a sad je već skoro dvije godine baš hit", rekao je glazbenik.

Progovorio je i o očinskoj ulozi i sinu Vedranu koji će uskoro napuniti dvije godine.

"Ne voli ni danas baš puno spavati noću. Sve je živahniji, moram ga skidati s lustera. On je totalno, živahno dite, koje takvo treba biti. Zdrav je, vesel i piči okolo, upoznaje svijet i to je super. Svaki tren će progovorit. Ima ritma, pleše otkad je stao na nogice. Prva ljubav mu je bila reggae", rekao je popularni Splićanin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.