Mladenka htjela ispustiti vjetar pa uništila vjenčanicu od 96 tisuća kuna

Ilustracija: Youtube

SVAKA se mladenka nada da će dan vjenčanja pamtiti do kraja života, ali ni jedna ni najgorem neprijatelji ne bi poželjela da ga zapamti kao mladenka iz ove priče. Zahvaljujući nezgodi s vjenčanicom vrijednom 12 tisuća funti (oko 96 tisuća kuna), koju je jedna organizatorica prepričala na Redditu, sigurno je da nesretna mladenka ovo nikad neće zaboraviti. 

Naime, nekoliko dana prije vjenčanja, mladenka je pila shakeove za detoksikaciju organizma, a samo nekoliko minuta prije prvog plesa to joj se gadno obilo o glavu. 

"Moja asistentica me pozvala i rekla mi da imamo problem. Čini se da je mladenka odlučila ispustiti vjetar, ali ispustila je mnogo više. Možda bi katastrofa bila manja da se nije radilo o raskošnoj balskoj haljini s mnogo slojeva i zašivenim korzetom. Nije bilo šanse da je iz toga izvučemo na vrijeme. Ne samo da je vjenčanica bila uništena, već je i smrad bio neizdrživ", otkrila je organizatorica. 

Situaciji nije pomogla ni činjenica da je mladenka ispod haljine imala steznik od lateksa, navučen od grudi do koljena. 

"Budući da je bio vodootporan, jednostavno se napunio poput balona. Moja joj je asistentica rasporila šavove pa je sve počelo curiti po mladenkinim bedrima. Njih dvije su to pokušale obrisati toaletnim papirom. Užasno je smrdjelo. Mladenka je plakala", opisala je. 

Kad su je koliko toliko dovele u red, mladenka se vratila među goste koji su iščekivali prvi ples. 

"Iako je mladoženja bio dekoncentriran zbog mirisa, zaplesali su. U jednom trenu ju je primio oko struka, a na naše zgražanje, vidjele smo kako se velika uljasta mrlja širi na stražnjem dijelu vjenčanice. Bez obzira na to, nastavili su kao da se ništa nije dogodilo. Tek nakon rezanja torte, uspjele smo izvući mladenku iz vjenčanice da se može oprati. Najbolji dio je što su slike s vjenčanja završile u modnom časopisu. Same fotke, na kojima se nije osjetio miris, izgledale su savršeno", zaključila je ona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.