12 sati prije svadbe ispekla svoju vjenčanu tortu, ljudi je ismijavali: "Kao dječja"

Screenshot: TikTok

MLADENKA je na svom TikTok profilu odlučila s pratiteljima podijeliti proces pečenja svadbene torte za vlastito vjenčanje i to 12 sati prije vjenčanja. ''Nisam sigurna je li najbolja ideja peći tortu u ponoć, noć prije vjenčanja'', napisala je u opisu svog videa. U videu, koji je ubrzo postao viralan, pokazala je kako je ispekla biskvite te ih ukrasila bijelom kremom i šarenim posipom. 

@darlinggoose

Not sure if making my wedding cake at midnight the night before my wedding was the best idea 😅🤪💋

♬ Bad Habits - Ed Sheeran

Mladenku su pratitelji u komentarima ismijali, a mnogi su za njezinu tortu napisali da ''izgleda kao dječja rođendanska torta'' ili ''vulkan torta'', a ne kao svadbena torta iz snova. Laura Saxe, za koju se vjeruje da je iz SAD-a, objavila je video na svom TikTok profilu i on je do sada pogledan 3.7 milijuna puta. 

Laura je u naknadnom videu jasno dala do znanja da ju negativni komentari uopće ne diraju te da njoj njezina torta nije ''šala'' i usput podijelila fotografije s vjenčanja gdje je se može vidjeti kako s osmijehom od uha do uha reže prvu šnitu. 

@darlinggoose “You’re not making a sprinkle cake for your wedding, that must be a joke” shoutout to my photographer, Kim for slaying 😫💥❤️ #weddingdiy #diyweddingcake #sprinklecake ♬ Ms. Jackson - Outkast

Pročitajte više