Mladenka u problemima zbog prezimena budućeg muža, nitko ne zna kako joj pomoći

Foto: Instagram

PRILIČNO je uobičajeno da mladenka nakon vjenčanja preuzme suprugovo prezime, no ova se žena zbog neobične slučajnosti našla na sto muka. 

Budući da nije bila sigurna što učiniti, obratila se internetu za pomoć i savjete. Naime, njeno novo prezime Shannon isto je kao njeno ime pa bi se, u slučaju da uzme muževo prezime, zvala Shannon Shannon. 

"Moje ime (Shannon) je ujedno i prezime mog zaručnika. Zajedno smo devet godina i trebali bismo se vjenčati iduće godine, pa bih trebala konačno odlučiti što da napravim. Nikad mi nije smetalo što se ljudi šale s tim. Nije me briga za njegovo prezime jer ga volim. Nisam sigurna želim li uzeti njegovo prezime. Neki su mi predložili da promijenim ime ili da koristim srednje ime, ali to ne mogu zamisliti. Voljela bih imati isto prezime kao naša buduća djeca, ali ne bi mi smetalo ni da zadržim vlastito prezime. Nemamo nikakvih ograničenja ni zbog religije ni zbog obitelji, stoga je odluka na meni. Je li netko bio u sličnoj situaciji?" pitala je ona na forumu Weddingbee. 

Drugi su joj korisnici predložili neke opcije. 

"Jeste li razmišljali o tome da on uzme tvoje prezime?", "Ti možeš zadržati svoje prezime, a djeca neka uzmu njegovo kad je već takva situacija", "Ovo ti je prilika da budeš kao Cher i Madonna. Budi samo Shannon", a neki su predložili da oboje promijene prezime i uzmu neko treće. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.