Mlađa sestra Kate Moss je odrasla i postala pravi komad

Foto: Gulliver Image/Getty Images

NA LONDONSKOM tjednu mode sve su oči bile uprte u plavokosu 18-godišnjakinju koja je sjedila u prvom redu. Njeno je ime Lottie Moss, a kao što pretpostavljate riječ je o polusestri mnogo slavnije Kate.

Iako nemaju istu majku, sličnost Kate i Lottie je nevjerojatna pa djevojci mnogi predviđaju karijeru kakvu je imala njena polusestra.

Lottie je javnost prvi put vidjela prije sedam godina, kad je bila djeveruša na Kateinom vjenčanju. To je bilo dovoljno da djevojčici priđu agenti modne agencije "Storm", čija je članica vrlo brzo postala.

Kako ne bi ponovila Kateine greške, roditelji su Lottie poticali da najprije završi školu, a tek se onda posveti manekenstvu. To je razlog zbog kojeg je mlada nada odbila brojne unosne poslove. Njen debi na modnim pistama bio je na reviji Sonije Rykiel, koju je nosila rame uz rame s najjačim manekenskim imenima današnjice, poput Gigi Hadid, Mirande Kerr, Joan Smalls i Georgie May Jagger. Usporedbe s Kate je ne zanimaju.

"Pokušavam ne uspoređivati svoju karijeru s njezinom. Ja sam ono što jesam i radim što želim. Uspjeh moje sestre ne utječe na moje odabire. U tom smislu ne osjećam nikakav pritisak", rekla je za nizozemski L'Officiel na čijoj se naslovnici pojavljuje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.