Mlađi dečki, oprez. Ako radite ove stvari, živcirate muškarce starije od 25

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube/TikTok/Shutterstock

JASNO je da se iskustva svake generacije razlikuju od iskustva generacije prije njih. Ipak, na internetu mnogi izražavaju čuđenje nad onima mlađima ili pak onima starijima. "Stariji" muškarci su sada za BuzzFeed otkrili što ih sve zbunjuje kod mlađih i imali su puno toga za reći.

Frizure

"Ne shvaćam zašto sada svaki tinejdžer ima potpuno istu frizuru i to me izluđuje. Ogromna i raščupana kosa. Svi izgledaju kao da nose kacige i nisu se tuširali tjednima. Samo me zanima sviđa li se to djevojkama jer ne možete vidjeti nijednog muškarca starijeg od 25 s takvom frizurom."

Fotke 

"U čemu je fora slikati se samo u donjem rublju, snimiti svoju 'izbočinu' i objaviti to da cijeli internet vidi?"

Hlače

"Uopće ne razumijem zašto mlađi dečki nose hlače koje su JAKO prekratke i ne nose čarape."

Veze

"Zbunjuje me koliko su mlađi muškarci oprezni u definiranju odnosa. Ako vam se netko sviđa, recite. Recite da ste usredotočeni na to da ga upoznate i dopustite da upozna vas. Uvijek se druže u nekakvim grupama ili u kvaziizlascima."

Svlačionice

"U muškoj svlačionici mnogi mladići omotaju ručnik oko struka kako bi se presvukli u donje rublje. Ne shvaćam."

Samostalnost

"Dok sam odrastao, učili su me da budem samostalan. Popravljam automobile, radim većinu stvari u kući, znam kuhati i znam vezati leptir-mašnu. A onda se pojave svi ti krupni tipovi koji izgledaju kao potomci Jasona Momoe i Burta Reynoldsa, ali ne mogu promijeniti gumu." 

Kupaće gaće

"Mnogi mlađi muškarci nose donje rublje ispod kupaćih gaća... Zašto?"

Jakne

"Ne razumijem zašto nose jakne koje su toliko uske da se ne mogu zakopčati. Također, ne razumijem zašto kombiniraju tenisice uz sakoe."

Hudice u srpnju

"Nose nepraktičnu odjeću, poput širokih hlača i crne majice s kapuljačom u srpnju. 'Znojim se kao svinja, ali barem izgledam cool :).'"

Mobiteli

"Ne shvaćam dečke koji misle da će pametni telefon održati vezu s njihovim prijateljima. Zaboga, počnite se češće sastajati uživo. Razgovarajte s drugim ljudima osobno i uspostavite stvarne veze."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.