Mobitel koji je ispao iz puknutih vrata aviona pronađen je i - još uvijek radi

Screenshot/Foto: TikTok/X

Let Alaska Airlinesa 1282 prevozio je 171 putnika iz Portlanda u Oregonu u Ontario u Kaliforniji kada je puknuo čep na vratima u središnjoj kabini. To je ostavilo unutrašnjost kabine izloženom, a mnogi su stavili maske za kisik. Prizori su bili kao u nekom filmu.

@vee_wins bffr @Alaska Airlines #alaskaair #planemalfunction ♬ Funny - Gold-Tiger

Zamislite da se tijekom leta probudite iz sna i nađete u tom scenariju. Košmar. Avion se vratio u zračnu luku Portland i uspio je sigurno sletjeti 35 minuta nakon polijetanja. No, dogodilo se nešto zanimljivo kada su pronađena dva mobitela koja su ispala iz leta nakon što je puknuo čep.

Mobiteli pronađeni netaknuti

Vjerojatno se pitate u kakvom su stanju bili ti uređaji kada su pronađeni. Ne samo da su bili netaknuti nego je jedan od njih, iPhone, još uvijek radio (nemojte ovo reći korisnicima Androida). Seanathan Bates pronašao je telefon i bio zapanjen što još uvijek radi.

Na društvenim mrežama Seanathan je objavio: "Pronašao sam iPhone pokraj ceste... Još uvijek je u zrakoplovnom načinu rada s pola baterije i otvoren za preuzimanje prtljage za #AlaskaAirlines ASA1282. Preživio pad s visine od 16.000 stopa (5000 metara, op. a.) i savršeno radi."

Pročitajte više