Modrić i Kovačić zajedno ljetuju s obiteljima, evo gdje uživaju

Foto: Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativci Mateo Kovačić i Luka Modrić često se druže i u privatno vrijeme, a sada su zajedno otišli i na ljetovanje.

Nakon što su nedavno bili na Pelješcu, sada su s obiteljima otišli na Korčulu. Mateo je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija s odmora, na kojima je pozirao sa suprugom Izabel i sinom Ivanom te Lukom i njegovom suprugom Vanjom, a na jednoj je fotografiji pokazao kako se on i Luka kupaju na stijenama.

Podsjećamo, Mateo i Izabel dobili su sina 2020. godine, a krsni kum mu je bio upravo Modrić. Par je nedavno objavio da čeka drugo dijete. Par se upoznao još u tinejdžerskoj dobi, vezu su započeli 2010. godine, a vjenčali su se 2017. godine.

Kapetan hrvatske reprezentacije i njegova supruga Vanja upoznali su se kad je Luka imao 19 godina. 2004. su počeli izlaziti, a nakon nekoliko mjeseci počeli su živjeti zajedno. Vjenčali su se 2010. godine pred matičarom, a godinu dana kasnije su organizirali i crkveno vjenčanje. Imaju troje djece, sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.