Monika Kravić Mamić: Moj dan je posvećen sinu Josipu, ali vratit ću se na televiziju

"PRIJE tri mjeseca sam postala mama. Moj dan je danas posvećen isključivo sinu Josipu. I sad ću se rasplakati", rekla je Monika Kravić Mamić i rasplakala se pred kamerama Red Carpeta. Oduvijek emotivna voditeljica, koja je trenutno na porodiljnom dopustu, medijima je uvijek na kapaljku davala informacije o svojem privatnom životu, ali je za emisiju čije je nekad zaštitno lice bila ipak progovorila o majčinstvu.

"Ne mogu reći da sam prava kućanica, ali moderna zasad jesam. No vjerujem da će to kratko trajati. Namjeravam se vratiti i izbalansirati majčinstvo, ulogu supruge i ulogu voditeljice", rekla je supruga poduzetnika Marija Mamića, za kojeg se udala u svibnju prošle godine.

"Nemam još vremena za televiziju, ali voljela bih se vratiti. Nadam se da hoću"

Trenutno još nije sigurna kad će se vratiti na posao, ali je demantirala navode da će zbog obitelji zauvijek oprostiti od malih ekrana. "Još uvijek imam posla doma preko glave, radim i noćne smjene. Nemam još vremena za televiziju, ali voljela bih se vratiti. Nadam se da i hoću", ispričala je Monika kojoj puno pomaže i baka servis u prvim mjesecima majčinstva.

Malog Josipa prošle su subote krstili u ckvi u zagrebačkom naselju Remete. Najuži krug prijatelja i rodbine, oko tridesetak uzvanika, pred crkvom se okupio nešto prije podneva. Marijev otac Zdravko Mamić bio je vidno raspoložen da dan krštenja svojeg unuka. Kao što i priliči takvim obiteljskim okupljanjima na krštenju su bili i braća Zdravka Mamića, Zoran i Stojko s obiteljima, dok na krštenju nije bilo puno poznatih osoba.

26-godišnja voditeljica smatra da je, između uloge majke i voditeljice, briga za vlastito dijete ipak puno zahtjevniji posao. "Sve ima svoje, ali biti majka puno je teže jer je to traje 24 sata dnevno, puno je veća briga i trema. Ali sad mo se već uhodali i super je", zaključila je snaha Zdravka Mamića.

E.D.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.