Morgan Freeman, američki top model Caprice i još brojni filmaši stigli u Dubrovnik

PO ZAVRŠETKU Sarajevo Film Festivala, poznati američki glumac Morgan Freeman je doputovao u Dubrovnik. Freeman je u dubrovačku zračnu luku stigao oko 11 sati, privatnim zrakoplovom, a gotovo u isto vrijeme sletio je i čarter zrakoplov sa stotinjak VIP gostiju Sarajevo Film Festivala.

Freeman je odsjeo u Vili Agave hotela Excelsior. Na usluzi su mu batleri, spremačice i kuhari, najnoviji modeli luksuznog Mercedesa S klase s profesionalnim vozačima te dvije luksuzne jahte, tip Tecnomar Madras i Sunseeker. Kuhari su za slavnog su glumca i njegovu pratnju te ostale VIP uzvanike pripremili vrhunski jelovnik sačinjen ponajprije od lokalnih dalmatinskih specijaliteta.

Odmah po dolasku u hotel, gdje je upriličen koktel dobrodošlice za sve goste, Morgan Freeman je vidno zadovoljan i dobro raspoložen novinarima izjavio kako se osjeća odlično, te kako uopće nije umoran iako je sinoć održan veliki party zatvaranja ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala. Večeras će Freeman prisustvovati prikazivanju filma "Invictus" u sklopu Dubrovnik Film Meetinga. U spomenutom filmu je utjelovio južnoafričkog predsjednika Nelsona Mandelu.

Stigli i drugi slavni glumci, redatelji i scenaristi

Osim Morgana Freemana, u Dubrovnik su stigli i drugi slavni glumci, redatelji i scenaristi, među kojima i poznati rumunjski redatelj i scenarist Cristi Puiu, jedan je od vodećih svjetskih filmskih autora novije generacije. Njegov film "Smrt gospodina Lazarescua", koji je doživio nezapamćen uspjeh te osvojio impresivan broj nagrada na festivalima širom svijeta, ujedno je otvorio vrata rumunjskoj kinematografiji na internacionalnoj sceni.

U Dubrovnik je stigao i oskarovac Juan Jose Campanella koji je jedan od najznačajnijih redatelja današnjice. Ovaj iznimni argentinski filmaš nedavno je predstavio svoj film "The Secret In Their Eyes", koji je ove godine okrunjen i Oscarom u kategoriji za najbolji strani film. Campanella režira i popularne TV serije poput "Dr. House", "Zakon i red", "Odjel za žrtve", "30 Rock" te "Strangers with Candy".

U Dubrovniku i Caprice

Neposredno prije dolaska Morgana Freemana, u Dubrovnik je stigla i Caprice, slavni američki top model. Riječ je o uspješnoj poslovnoj ženi i svojedobno najfotografiranijoj osobi u Velikoj Britaniji koja se tijekom devedesetih pojavila na naslovnicama više od 300 najutjecajnijih svjetskih časopisa. Posljednjih desetak godina vrlo se uspješno bavi dizajnom odjeće i ima svoju modnu liniju ekskluzivnoga donjeg rublja, kupaćih kostima, odjeće za glamurozne prigode te posteljina, jastuka i ostalih kućnih potrepština marke "By Caprice".

Za vrijeme održavanja Dubrovnik Film Meetinga Caprice će biti smještena u Predsjedničkom apartmanu Hotela Excelsior, s prekrasnim pogledom na grad. Caprice je već bila u Dubrovniku prije tri godine i tada je najavila da će opet doći. Prilikom dolaska je istaknula kako se raduje što je ponovno u Dubrovniku, budući da je prošli put bila svega nekoliko sati u gradu. "Sad ću definitivno iskoristiti ovu priliku i uživati u svim ljepotama ovog prekrasnog grada", rekla je Caprice neposredno nakon slijetanja u dubrovačku zračnu luku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.