"Možeš biti najbolji na svijetu, ali...": Fotka Messija i Antonele s SP-a postala hit

Foto: Profimedia

NAKON pobjede Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, internetom se proširila fotografija na kojoj Lionel Messi fotografira svoju suprugu Antonelu Rocuzzo dok ona u rukama drži trofej. Korisnici društvenih mreža pišu kako im je ta gesta bila jako simpatična.

"Možeš biti najbolji na svijetu, ali ženi si uvijek fotograf", jedan je od komentara na Instagramu, a fotografiju su podijelili i brojni tviteraši.

"Cijeli svijet je gledao Messija, ali on je gledao svoju ženu", "Svi su željeli fotkati Messija, ali on je fotkao svoju ženu. Ovo je tako lijepo", "Nema potrebe uopće objašnjavati koliko je velik ovaj čovjek. Dovoljno je vidjeti koliko je odan svojoj ženi i kako se odnosi prema njoj", neki su od komentara na društvenoj mreži.

Glavna zvijezda na tribinama

Podsjećamo, Antonela se oglasila na Instagramu nakon što je Argentina postala prvak svijeta i čestitala svom suprugu Lionelu Messiju na osvojenom zlatu. 

"Svjetski prvaci! Ne znam ni kako da počnem. Tako smo ponosni na tebe. Hvala ti što si nas naučio da nikada ne odustajemo, da se moramo boriti do kraja. Ti si svjetski prvak, a mi najbolje znamo koliko si trpio i koliko si ovo želio postići. Idemo, Argentina", napisala je Antonela uz fotografije na kojima pozira sa suprugom i njihovim sinovima.

Samozatajna Antonella i Messi upoznali su se kada je on imao samo pet godina, a navodno su prohodali u srednjoj školi. Kruže priče da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena te da joj je često pisao ljubavna pisma.

Prvog sina, Thiaga dobili su 2012. godine, a tri godine kasnije rodio se Mateo. 2018. godine dobili su i trećeg sina, Ciru. Vjenčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju u Argentini, a detalje sa svadbe uspjeli su zadržati daleko od očiju javnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.