Možete li prepoznati zvijezde ispod ovih sjajnih Halloween maski?

Foto: Splash

ZVIJEZDE obožavaju Halloween. Dokazuju to raskošni kostimi i partyji koji svake godine poznata lica pretvaraju u posve neprepoznatljiva, a celebrityji se uglavnom jako trude ponijeti titulu najbolje maske.

Već tradicionalno, najluđi kostimirani party održava se kod Heidi Klum, koja se ove godine odlučila transformirati u poznati lik iz crtanih filmova, Jessicu Rabbit.

Među brojnima koji su sinoć bili doslovno neprepoznatljivi bila je i Jennifer Lopez, koja je na kostimiranu zabavu u New Yorku stigla u društvu Caspera Smarta. Oboje su se maskirali u kosture, a poznatu je glumicu doista bilo teško prepoznati.

Prilično stravično uspio se maskirati i Adam Lambert, kao i Nicole Scherzinger, dok je Ashanti za potrebe Noći vještica - poplavila.

Liv Tyler je pak dvorište svog doma u Velikoj jabuci pretvorila u pravu malu Halloween oazu, a čak i oni slavni koji nisu pohodili partyje u Noći vještica, sa svojim su mališanima krenuli u sakupljanje slatkiša.

Popisu neprepoznatljivih celebrityja priključila se i poznata glumica Gwineth Paltrow, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju a kojoj pozira s jednako maskiranom kćerkicom Apple. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.