Možete li vjerovati da ova žena ima 74 godine?

Foto: Profimedia

Vera Wang bila je oličenje glamura u dugoj bijeloj haljini na gala večeri BAFTA-e 2024. Modna legenda privukla je poglede u elegantnom odjevnom komadu koji je imao odgovarajuću kapuljačicu. Svojoj je kombinaciji dodala oštri štih parom crnih rukava.

Slavna dizajnerica, rođena 1949., postala je viralna senzacija na društvenim mrežama zbog svog izgleda koji prkosi godinama. "Molim te, Bože, da se u sljedećem životu rodim kao Vera Wang", "Ti uopće ne stariš", "Inspiracija", "Prekrasna i prezgodna", neki su od komentara fanova.

Otkrila tajnu svog izgleda

Wang je tajnu svoga mladolikog izgleda otkrila u intervjuu za BBC 100 Women prošle godine. Osim što smatra da "dobar san zlata vrijedi", na kraju dana počasti se koktelom s votkom, što smatra čarobnim eliksirom.

"U modi sam od 19. godine. Nikad nisam razmišljala o izgledu, vjerojatno zato što svakodnevno radim s najljepšim ženama na svijetu. Njih smatram svojim muzama i možda je to dobar način suočavanja sa starenjem. Zato sam uvijek govorila da je tajna u koktelu s votkom", izjavila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.