Muškarci otkrili s kojim bi ženama najradije prevarili partnerice

Foto: Press

18+ PLATFORMA Ashley Madison ispitala je 1300 muškaraca koji su otvoreno priznali kako bi odabrali (ili kako jesu odabirali) osobu za preljub.

Ovo istraživanje pokazalo je da je proces odabira ljubavnice puno "promišljeniji" od samo susreta sa zgodnim strancem u baru. Naime, 27 posto njih otkrilo je da bi preljub ponajprije napravili (ili su napravili) s kolegicom s posla ili s prijateljicom.

"Druga žena se često prikazuje kao tajanstvena zavodnica, ali istina je da, ako muškarac ima aferu, to će vjerojatno biti s nekim koga već poznaje", otkrila je Madison za Daily Mail. 23 posto muškaraca reklo je da bi ipak bili veoma sretni da preljub počine s nepoznatom osobom, tijekom putovanja, primjerice.

 

Oni koji su počinili preljub otkrili su da su to učinili da bi pokušali spasiti svoj brak, a ne da bi ga uništili.

Kompanija je nakon istraživanja naglasila i važnost dejting aplikacija. "Umjesto da se povežemo s nekim iz našeg društvenog kruga ili, još gore, iz poslovnog kruga, na dejting aplikacijama možemo pronaći istomišljenike koji su možda isto u braku i s kojima je manja šansa da budemo otkriveni", kaže.

Istraživanje je pokazalo i da je čak 99 posto muškaraca u jednom trenutku razmišljalo o preljubu ili ga počinilo. Kao glavni motivator pokazao se seks, točnije potraga za boljim seksualnim zadovoljstvom.

A što se žena tiče, njih 39 posto priznalo je da je imalo aferu, a 35 posto je priznalo da je razmišljalo o njoj. 54 posto od onih koje jesu prevarile svoje partnere otkrilo je da se to dogodilo nakon što su dobili djecu.

Većina i žena i muškaraca otkrila je da su se u preljub upustili zbog potrebe za fizičkim zadovoljstvom. Primjerice, samo 5 posto žena tražilo je emocionalnu zamjenu.

P.S. Anketa je anonimna, slobodno odgovorite iskreno ;)

Pročitajte više