Muškarci otkrili što ženu čini "dobrom" u seksu

Screenshot: YouTube

MNOGE žene i muškarci pitaju se nakon seksa jesu li bili dovoljno dobri i je li njihov partner dovoljno uživao. No, što uopće podrazumijeva pojam "biti dobar u krevetu"?  Mnogi faktori utječu na seksualno zadovoljstvo, a muškarci su za Cosmopolitan otkrili koji su to.

Kemija

"Njezina kemija sa mnom, uglavnom. Najbolji seks koji sam imao je bio sa ženama koje su mi htjele 'izbiti' mozak, one su bile vođene strastima", smatra jedan muškarac.

Entuzijazam i oralne sposobnosti

"Entuzijazam je ključan. Iako bih dodao da su i dobre oralne sposobnosti bonus. Također, sa ženama koje su avanturisti u seksualnosti ugodno ti je razgovarati o svemu, o željama i maštarijama", misli drugi.

Pokazivanje želja

"Dečki, kao i žene, žele da ih netko želi. Kada mi žena šapuće na uho i govori mi koliko me želi, to me veoma napaljuje", priznaje treći.

Kreativnost

"'Moja žena dobro zapaža što ja volim i želim. Jako je dobra u tome.. Zna da volim njenu stražnjicu pa kad se seksamo stavi ogledalo da mogu vidjeti svaki dio nje. Nevjerojatno je kreativna."

Ugodno i opušteno

"Kada se žena osjeća dovoljno ugodno i opušteno u seksu i kada istražuje i radi na fizičkom zadovoljstvu, to je nevjerojatno iskustvo. Bitno je učinkovito komunicirati", napominje jedan muškarac.

Otvorenost

Drugi muškarac naglasio je da je otvorenost prema svojim seksualnim željama i prema onome što pruža dobar osjećaj ključna za obostrano zadovoljstvo.

Komunikacija

"Svi su različiti. Dokle god možemo normalno komunicirati, biti otvoreni i razgovarati o svemu, osjećaj je i više nego dobar."

Samopouzdanje i kompatibilnost

"Seksualna kompatibilnost. Volim neke neugodne stvari i volim pronaći djevojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikada ne učinimo. Bitno je da se ugodno osjećam kad sam s njom u spavaćoj sobi, bez straha od predrasuda. Također, najseksi stvar koju žena može nositi u krevetu je samopouzdanje", zaključio je jedan od muškaraca.

Maženje nakon seksa

"Volim kada uživa u mom tijelu za vrijeme seksa i da mi to govori ili da mi fizički pokazuje. Maženje nakon seksa je nevjerojatno", priznao je posljednji muškarac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.