Muškobanjasta kći Cher i Bona najavila operaciju promjene spola

CHASTITY BONO, jedina kći slavne Cher i Sonnyja Bona odlučila je promijeniti spol. Nakon borbe duge dvadeset godina i (tada) šokantnog priznanja kako je lezbijka, Chastity, odnosno Chaz, odlučila se u 39. godini na drastičan korak, zato što, kako prenosi njezin glasnogovornik, ne može više trpjeti činjenicu da je muškarac zarobljen u tijelu žene.

"Nakon mnogo godina razmišljanja, Chaz je donio hrabru odluku i odlučio odati počast svome pravom identitetu. Ponosan je zbog svoje odluke i zahvalan svima koji ga podupiru. Chazova je želja da njegov postupak promijeni mišljenja ljudi po tom pitanju, baš kao što je prije dvadeset godina bilo s priznanjem o seksualnosti", kaže njezin/njegov glasnogovornik.

Droga, alkohol, depresija, gigantska kilaža...

Muškobanjasta kći pjevačke zvijezde slavnoj majci oduvijek je zadavala probleme - još kao mala djevojčica vrijeme je provodila igrajući se s autićima i vojnicima, a majku je uskoro šokirala priznanjem da je lezbijka. Uskoro je, poput većine holivudske djece zaglavila u paklu droge i alkohola, a nakon što je Cher na rehabilitaciju kćeri potrošila daleko više novca nego na svoje plastične operacije, Chastity je dogurala do depresije i gigantske težine od preko sto kilograma.

Miljenica Chastity majku često baca u očaj

Cher se tada o svojoj zabrinutosti za kći i javno očitovala,  ali o odluci o promjeni spola svoje ljubimice pjevačica i glumica još uvijek šuti. Iako je sama često šokirala kako javnost tako i svoje najbliže, Cher Chastityne životne odluke često su znale bacati u očaj. Kako će komentirati posljednju, ne sumnjamo, uskoro će se čuti.

V.V.
Foto: JLP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.