Muž joj želio čekati sa seksom do braka, ostala u šoku na medenom mjesecu

Ilustracija: Instagram (na fotografiji nije osoba iz teksta)

ŽENA je otkrila kako ju je novopečeni muž iznenadio "mikropenisom" tijekom medenog mjeseca.

U iskrenoj ispovijesti na Redditu 27-godišnja žena otkrila je kako je u vezi s 32-godišnjim muškarcem bila godinu dana prije nego što se za njega udala. Iako su nekoliko puta bili blizu seksualnog odnosa, on bi se svaki put zaustavio.

Svoju objavu podijelila je na subredditu "Am I the A**hole?", gdje je napisala kako njezin muž nije religiozan tip, već za sebe samo kaže da je staromodan.

AITA: Newlywed husband (32M) wanted to wait til marriage for sex and just surprised me (27F) with micropenis on the honeymoon. from r/AmItheAsshole

No kad je došla prva bračna noć, mladenka je shvatila da to nije imalo nikakve veze sa starim vrijednostima već s veličinom njegove muškosti. Priznala je kako se ponašala kao da je sve u redu, ali i da ne zna kako da s njim uopće započne tu temu.

"Iskreno pravila sam se kao da je sve u redu i seksala se s njim, ali... ne znam. Osjećam se kao da mi je lagao. Rekao poluistinu... ili nešto namjerno skrivao od mene", napisala je dodavši kako je to bilo potpuno neočekivano.

Njezina objava prikupila je više od 1700 komentara od jučer, a mnogi su zaključili kako njezina dilema nema veze samo s veličinom - već prije svega s povjerenjem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.