Na Instagramu osvanuo profil Tine Katanić: "Uživam u životu"

Foto: Zeljko Lukunic/Pixsell

NA INSTAGRAMU je osvanuo profil Tine Katanić.

Bivša hrvatska manekenka i Bingo djevojka nedavno se prvi put nakon 2015. godine oglasila u medijima, a sada se pojavila na Instagramu, gdje je podijelila i neke svoje nove fotografije. Sudeći po pratiteljima i osobama koje prati, Instagram profil vrlo vjerojatno nije lažan.

"Gdje je danas Tina? Tina danas uživa u životu! Obožavam putovati, sklapati prijateljstva s predivnim ljudima koji me inspiriraju, čija kreativnost budi kreativnost i u meni. I naravno - voljeti van granica. Kao i uvijek", napisala je Tina uz selfie.

"Bila sam žrtva kaznenog djela"

Podsjetimo, Tina se nedavno osvrnula na događaje iz 2015. godine.

"Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja.

Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela. U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave", rekla je za Story.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.