Nabildani Taylor Lautner postaje superheroj u filmu o Maxu Steelu



VAMPIRSKI serijal Sumrak proslavio je mlade zvijezde Roberta Pattinsona i Taylora Lautnera koji zahvaljujući ulogama vampira i vukodlaka imaju deblje bankovne račune i nove filmske ponude.

Taylor Lautner, koji u Mladom mjesecu većinu vremena trčkara okolo polugol, dobio je ponudu za ulogu superheroja u filmu o Maxu Steelu. Mišićavi sedamnaestogodišnjak glumiti će sportaša kojeg regrutira tajna agencija nakon što nesretnim slučajem dobije posebne moći. Film će raditi studio Paramount, a nabildanom glumcu ovo bi mogao biti veliki korak prema solidnoj filmskoj karijeri.

Britanski glumac Robert Pattinson najbolje je plaćen u cijelom serijalu. Tinejdžerice diljem svijeta padaju u nesvijest kad se pojavi na premijeri stoga stručnjaci predviđaju da će do kraja prikazivanja franšize, glumac biti "težak" nekoliko milijuna dolara. "Pattinson je središnji lik franšize i moći će sam odrediti cijenu koju želi. Trenutno je najveća zvijezda svoje generacije", rekao je Terence Doyle, urednik British Film Magazinea. Prošlog je tjedna objavljeno da će vjerojatno jedan od nastavaka popularne Sumrak sage biti sniman u dva dijela. Nakon što je New Moon oborio rekorde zarade u Americi te ga je u Hrvatskoj pogledalo više od 100.000 ljudi, postalo je očito da je riječ o "zlatnoj koki". Stoga producenti žele da franšiza traje što duže kako bi izdašan izvor zarade bio još izdašniji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.