Nabrijte se i na vrijeme nabavite karte za Atlantis Summer Challenge

DANAS, 10.07., počinje pretprodaja jeftinih karata za Ladytron koncert 01.08,. koji se održava u sklopu ovogodišnjeg izdanja Atlantis Summer Challenga, na tvrđavi Gripe. Koncert počinje u 20h, a s Ladytron nastupaju Pips Chips & Videoclips, Hemendex & Embassy 516. Jeftine karte od 80 kn možete kupiti na sljedećim lokacijama: Split, Atlantis, Ban Mladenova 19 i Zagreb, Warehouse, Radićeva 25.

Svi ostali koji nisu u mogućnosti doći do ovih gradova, mogu svoju kartu rezervirati na info@atlantisskate.hr .

U osam dana festivala posjetitelji će imati priliku uživati u izložbi fotografija nekih od najpriznatijih europskih skate fotografa, spektakularnom skate natjecanju koje će ove godine biti organizirano na atraktivnoj street lokaciji te mnoštvu glazbenih događanja od kojih treba istaknuti spektakl s Ladytron na tvrđavi Gripe, 1. kolovoza.

Ladytron je britanska new wave senzacija - proslavili su se s hitom “Playgirl”, a iza sebe imaju četri studijska albuma. Globalnu popularnost im je priskrbio hit “Destroy Everything You Touch” s trećeg albuma “Witching Hour” izdanog 2005. godine.  Rasprodane turneje po Americi i Europi, puni koncerti u Kolumbiji i Kini dokazuju fanatično obožavanje benda diljem svijeta. “Gdje god bi nastupali publika je bila sve veća i veća, to nam je dalo osjećaj da je sve u našim rukama i da smo na tragu nečeg posebnog”, izjavljuje Wu. Mnoštvo antiktnih sintisajzera, uz naravno standardne gitare karakteriziraju svirku Ladytrona.

Nagradna igra uskoro!

Kao i uvijek, Index vas i ove godine vodi na ovaj super urbani događaj. Malo se strpite i uskoro ćete moći osvojiti ulaznice!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.