Nacija u šoku: 27-godišnja glazbena zvijezda pronađena mrtva

Screenshot: Youtube

PJEVAČ jednog od najpopularnijih korejskih boy bendova SHINee počinio je samoubojstvo sa samo 27 godina.

Kim Jong-hyun pronađen je u svom stanu u Seulu nakon što je njegova sestra prijavila policiji sumnju da bi se mogao pokušati ubiti, piše Mirror.

Pjevač je pronađen sa srčanim zastojem, a preminuo je na putu do bolnice. Razlog smrti je trovanje ugljičnim monoksidom.

Daily Mail prenosi posljednju poruku koju je poslao svojoj sestri: "Preteško mi je. Pusti me da odem. Reci svima da mi je bilo jako teško. Ovo je moje posljednje zbogom."

Samo tri dana prije smrti pjevač se našao na udaru ultradesničarske grupe na internetu, nakon što je na Twitteru objavio potporu LGBTQ zajednici.  

Njegove su službene stranice nakon toga bile zatrpane uvredljivim komentarima i vulgarnim slikama golih žena, a pjevač je poslao poruku fanu koji se izjasnio kao biseksualac.

"Podržavam te. Kao zabavljač i ja sam dio manjine koja se mora nositi s javnošću. Osjećam veliku tugu jer živimo u svijetu koji ne priznaje različitosti. Ne mogu ni zamisliti kako se ti tek osjećaš", prenosi njegove riječi Mirror.

Kim Jong-hyun imao je milijunsku publiku diljem Azije, a ugovor s izdavačkom kućom potpisao je kad mu je bilo samo 15 godina. Pop grupa kojoj je pripadao osnovana je 2008. godine, a 2015. je održao dva samostalna koncerta u Seulu.

Njegovi brojni fanovi shrvani su viješću o njegovoj iznenadnoj smrti.

Pročitajte više