Nadarena obitelj Piller pobijedila u srpskoj inačici Supertalenta

GLAZBENA obitelj Piller uspjela je svojim talentom  oduševiti Srbiju i pobijediti u showu "Ja imam talenat". Sandra, Danijela i Darko su svirali jučer pred oduševljenom publikom, a u izvrsnoj izvedbi pokazali su nevjerojatne vještine sviranja na violini i harmonici. Nakon nastupa koji je oduševio publiku, žiri showa imao je samo riječi hvale za njihov nastup i talent.

Njihov talent nagrađen je sa sto tisuća eura, a uz novac su dobili i profesionalni glazbeni ugovor te automobil Citroen C3. Kad su proglašeni pobjednicima, Pillerovi su emotivno reagirali, a na suze malene Sandre, rasplakala se i publika. Na pitanje što će s napraviti sa osvojenim iznosom, odgovorili su da ga namjeravaju uložiti u svoj talent i obrazovanje.

Osim talentirane obitelji, u showu su trijumfirali Oliver Katić iz Niša, koji je osvojio drugo mjesto, te raspjevani ljekarnik Marko Pavlović koji je zauzeo treće mjesto. Nedavno smo i mi dobili prvog pobjednika Supertalenta. Pobjednik prve sezone postao je mladi Tihomir Bendelja, koji je svojim twirling umijećem osvojio žiri i publiku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.