Nagradna igra: Osvojite ulaznice za remake legendarnog Wolfmana

NADAHNUT Universalovim klasikom, "The Wolfman", mit o prokletom čovjeku, vraća se njegovim legendarnim korijenima. Oskarovac Benicio Del Toro glumi Lawrencea Talbota, progonjenog plemića koji se nakon bratova nestanka vraća na imanje svoje obitelji. Sa svojim otuđenim ocem, oskarovcem Anthonyjem Hopkinsom, Talbot odlučuje pronaći svoga brata... i otkriva svoju stravičnu sudbinu.

"Što misliš o snimanju remakea filma The Wolfman?"

Film Wolfman režira Joe Johnston, a producenti filma su Scott Stuber, Benicio Del Toro, Rick Yorn i Sean Daniel. Ovaj akcijski horor napisali su Andrew Kevin Walker ("Sanjiva dolina", "Sedam") i David Self prema scenariju Curta Siodmaka ("The Wolfman" iz 1941. godine).

Glumac i producent Benicio Del Toro dugogodišnji je obožavatelj ovoga žanra i počeo je razmišljati o tome da sa svojim menadžerom i producentom Rickom Yornom tom filmu iskaže počast. Yorn objašnjava zašto je želio započeti taj projekt: "Dok smo odrastali, ovi su filmovi jako utjecali na mene i moju braću. Kad sam tek došao u Hollywood, želio sam snimiti remake jednog od tih starih filmova. Prije nekoliko godina, kad smo Benicio i ja izašli iz njegove kuće, ugledao sam plakat filma "The Wolfman". Na njemu je bila slika Lona Chaneyja Juniora kao čudovišta. Pogledao sam plakat, a zatim Benicia – koji je tada imao dugu bradu – i rekao: Što misliš o snimanju remakea filma 'The Wolfman'?"

Producent uopće nije sumnjao da je Del Toro savršen za glavnoga lika. O tom oskarovcu Stuber kaže: "Benicio ima tako moćne oči. Vrlo je važno za film da ispod njegove transformacije osjećate toliko emocija. Nismo željeli glumca odvajati od Wolfmana... i s jedne strane imati zvijer, a s druge Benicia. Da biste suosjećali s likom, najvažnija je glumčeva izvedba. Specijalni efekti su čudesni i poboljšavaju izvedbu... no oni je ne stvaraju."

Nagradna igra

Remake legendarnog klasika moći ćete pogledati i u Cinestar kinima od 18. veljače, a ulaznice vam i ovaj put daruje Index.hr. Sve što trebate napraviti je poslati mail s osobnim podacima te naznakom "Nagradna igra - Wolfman" na mail index.nagrada@gmail.com. 10 najsretnijih dobit će po dvije ulaznice, a dobitnike ćemo obavijestiti mailom o preuzimanju ulaznica za bilo koju projekciju od 18. do 24. veljače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.